Φιλοσοφία

Πρωτοποριακή Εταιρία Εμπορίας Τροφίμων στην Αττική

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2005 στην Αθήνα με το διακριτικό τίτλο Παρνασσός. Έκτοτε δραστηριοποιείτε στο χώρο της μαζικής εστίασης με τη εμπορία και διανομή τροφίμων υψηλής ποιότητας. Για τη διασφάλιση της ποιότητας και της αξιοπιστίας των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρία διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας στα εργαστήρια της, έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, οργανωμένο δίκτυο διανομής και ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων υψηλών προδιαγραφών επιτυγχάνοντας έτσι την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της. Η εξυπηρέτηση συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας μέσω του 24ωρου τηλεφωνικού κέντρου καλύπτοντας έτσι κάθε έκτακτη ανάγκη και περίσταση.

Πιστοποιημένη Εταιρία Διακίνησης Τροφίμων

Η εταιρία διαθέτει πιστοποιητικό HACCP Ανάλυσης Κινδύνων και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη δυνατή ποιότητα και ασφάλεια σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής της δραστηριότητας.

 

3 ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
Ποικιλία

Καινοτομώντας διαρκώς με νέες τεχνολογίες παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον επαγγελματία χρησιμοποιώντας πάντα εξελιγμένες τεχνικές συντήρησης για να εξασφαλίζει την απόλυτη ποιότητα στα τρόφιμα. Οι πιστοποιημένοι συνεργαζόμενοι προμηθευτές, η ταχεία εξυπηρέτηση, το πλήρως οργανωμένο δίκτυο διανομών αλλά και η άμεση παράδοση τόσο στην Αττική όσο και στην επαρχία σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων και τις ασυναγώνιστες τιμές συντελούν στην πραγμάτωση των ιδεών και την επίτευξη του οράματος της εταιρίας.

Ποιότητα

Με αγορές τελευταίας τεχνολογίας, μηχανημάτων για τα εργαστήρια τυριών, συστημάτων ιχνηλασιμότητας και ψυγείων καταφέρνει να ενισχύει την τεχνογνωσία και κατ’ επέκταση την αξιοπιστία της στο χονδρικό εμπόριο τροφίμων.

Εξυπηρέτηση

Ως καταξιωμένοι έμποροι τροφίμων στην Αθήνα που ασχολούνται με διανομές τροφίμων από το 2005, έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ποιότητα των υλικών, η άμεση εξυπηρέτηση και ο πλήρης κατάλογος προϊόντων που διαθέτουμε αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της επιτυχίας μας.

εύκολα και γρήγορα
ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ
ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ